Home

Congressen

Klassiek of juist hypermodern – wij houden wel van diversiteit. Onze kleurrijke congreslocatie zit vol Amsterdamse historie, heeft een lekker eigentijds karakter en 1000m2 meeting-expertise. Ontvang uw gasten in de Marmeren Hal, inspireer in het Maxima Theater of boek het hele KIT exclusief voor uzelf.

Symposia

Genieten van de Gouden Eeuw kan nog dagelijks in het KIT. Ons karakteristieke gebouw heeft zalen met grandeur, een spectaculair uitzicht op het Oosterpark en een duurzaam karakter. Hier vindt u alles voor een symposium van formaat – en ook voor wat kleinere edities. Wat uw insteek ook is, bij ons krijgt iedere spreker inspiratie.

Vergaderingen

Een meeting met de elegantie van Amsterdams gouden tijden of een stijlvolle break onder het gewelfde plafond – vergaderen gebeurt bij ons altijd op stand. Welke ruimte u ook kiest, wij staan garant voor een volledig verzorgde bijeenkomst met state-of-the-art faciliteiten in een gebouw met een indrukwekkend verhaal.

Feesten

Onze internationale vibe is de perfecte basis voor spectaculaire events. Feesten, hoe klassiek of modern ook, gebeurt in het KIT met volle teugen. Onze iconische locatie is centraal gelegen en de sfeervolle ruimtes sprankelen van de bijzondere details. Dance the night away of dat nu is met uw vrienden, familie of collega’s.

Zalen

Turen over de binnentuin vanuit de stoel van een staatshoofd, royaal vergaderen in een majestueuze zaal of swingen op een event in een ruimte vol marmer – in het KIT kan het. We hebben een iconische ontvangstruimte, twee theaters en zes break-outs tot 100 personen. Kortom: het ideale startpunt voor elke bijeenkomst.

Duurzaamheid

Bij ons is duurzaamheid een vanzelfsprekendheid. Het KIT is een kennisinstituut dat zich inzet voor fair trade, maatschappelijk verantwoord ondernemen en betekenisvolle samenwerking. We zijn een not-for-profit organisatie en dat betekent dat onze winst ten goede komt aan duurzame internationale projecten.