Zalen

De ideale congreslocatie in Amsterdam

Op zoek naar de ideale congreslocatie in Amsterdam? In onze zalen kunt u uw congres of elk ander soort evenement organiseren in de grandeur van de neorenaissance. De capaciteit van de zalen op onze congreslocatie in Amsterdam varieert van 32 tot 600 personen, afhankelijk van uw gewenste opstelling. U kunt onze vertrekken afzonderlijk, maar ook in combinatie reserveren. Al onze ruimtes op onze congreslocatie in Amsterdam zijn voorzien van moderne congresfaciliteiten, professionele audiovisuele en ICT-voorzieningen, waarvoor technische ondersteuning beschikbaar is. Organiseert u een meerdaags congres of event? Wij bieden u ook complete arrangementen aan en zelfs een verblijf in het Amsterdam Tropen Hotel. De locatie, het ruime aanbod van zalen en de congresfaciliteiten, maakt KIT | Meetings & Events de ideale congreslocatie in Amsterdam.

BESTUURSKAMER

De Bestuurskamer is een klassiek groene sfeervolle vergaderruimte, met uitzicht op de binnentuin. Deze ruimte ligt in het verlengde van de Raadzaal en is daar via tussendeuren mee verbonden. 

      

max 40    66 m2

CLAUSZAAL

De Clauszaal is een royale blauw/grijze ruimte die zich leent voor verschillende vergaderopstellingen.

 

       

max 30     42 m2

DE TROPEN

Een eigentijdse ruimte met eindeloze mogelijkheden – binnen én buiten. Het ruime privéterras ligt meteen aan het park en is heerlijk voor die lange zomeravonden.

 

 

 

DOWNING STREET

Waar vroeger de directievertrekken waren, spreken wij nu over Downing street. De directievertrekken waren de Raadzaal, de Bestuurskamer en de Regentenkamer. Deze drie kamers zijn door middel van de tussendeuren met elkaar verbonden.

       

max 70

EMMAZAAL

De Emmazaal is een royale blauw/grijze fraai gedecoreerde ruimte die zich leent voor verschillende vergaderopstellingen.

       

max 30     45 m2

KLEINE ZAAL

De Kleine Zaal is een sfeervolle compacte zaal met een vaste theateropstelling. Hier kunt u een symposium organiseren, een debat houden, een college geven of een filmvoorstelling houden. 

       

max 180     55 m2

MARMEREN HAL

De imposante achthoekige Marmeren Hal ligt centraal ten opzichte van de overige zalen. De hal is zeer geschikt als ontmoetings- en netwerkruimte en vormt een stijlvolle omgeving voor diners en recepties.

       

max 600      295m2

MAURITSZAAL

De Mauritszaal is een klassieke blauw/groene sfeervolle ruimte geschikt voor symposia, seminars, lezingen, vergaderingen, debatten of als trouwlocatie met prachtig uitzicht op de Mauritskade en de gracht.

       

max 100     100 m2

MAXIMA THEATER

De Grote Zaal is een fraai uitgevoerd auditorium met een vaste theateropstelling en een groot podium wat zorgt voor maximale aandacht voor uw sprekers – zowel in de zaal als op het balkon.

      

max 450    390 m2

ONDER DE BOGEN

Onder de Bogen is een lichte, stijlvolle ruimte die zich prima leent voor een diverse breaks, een receptie, een Eating Meeting buffet of een lunch met een kleine groep. 

 

max 70

RAADZAAL

De Raadzaal is een klassiek rode sfeervolle vergaderruimte mede dankzij de authentieke open haard met monumentale schouw. De Raadzaal heeft uitzicht op de binnentuin van het gebouw.

       

max 180     55 m2

REGENTENKAMER

Een intieme, stijlvolle hoge kamer met een fraai gedecoreerd plafond en klassiek groene wanden. Deze prachtige kamer grenzend aan de binnentuin. Geschikt voor een intiem (zakelijk) diner. 

       

max 25     34 m2